صرافی دلار مکان هایی هستند که افراد می توانند ارز خارجی را خریداری و بفروشند. این مراکز با توجه به نیاز مشتریان خدمات متنوعی را ارائه می دهند. خدمات صرافی شامل خرید و فروش نقدی ارز، سکه طلا و نقره، انواع معاملات ارزی، ارسال و دریافت حواله ارزی و همچنین انتقال پول به سایر کشورها می باشد.
در این مقاله صرافی، انواع صرافی بسته به نوع و محل معامله، نحوه عملکرد سیستم صرافی و ... را توضیح می دهیم.
سیستم مبادله چیست و چه وظیفه ای دارد؟ صرافی یکی از واحدهای تجاری است که برای ارائه خدمات ارزی ایجاد شده است، زیرا صرافی ها برای کنترل و مدیریت امور مالی خود نیاز دارند.
برای انتخاب نرم افزار Exchange باید با امکانات نرم افزار Exchange آشنا باشید تا بتوانید بهترین سیستم را برای کسب و کار خود انتخاب کنید. تا انتها با کویین پارس همراه باشیدو
صرافی چیست؟
در لغت صرافی به معنای داد و ستد انواع پول و در لغت به معنای محلی است که خرید و فروش ارزهای مختلف انجام می شود، دفاتر علاوه بر خرید و فروش و انتقال وجه، انواع و اقسام را نیز خرید و فروش می کنند. . از سکه های طلا و نقره نقره و سکه هم می دهند.
برای افتتاح صرافی ابتدا باید مجوز افتتاح صرافی را از بانک مرکزی بگیرید، مدارک لازم را تهیه کنید و قوانین و سایر فرم های لازم را امضا کنید.
بورس چه می کند؟
همانطور که گفته شد بورس ها محل مبادله ارز هستند. صرافی ها بسته به نیاز مردم خدمات مختلفی را ارائه می دهند و عمده صرافی ها خرید و فروش ارز نقدی و همچنین سکه طلا و نقره است.
صرافی ها کارهای دیگری مانند انجام انواع عملیات ارزی، انجام عملیات مربوط به نقل و انتقال ارز، انتقال پول به کشورهای دیگر را نیز انجام می دهند.
انواع مبادلات بر اساس نوع معاملات
برای طبقه بندی بازارهای سهام از معیارهای مختلفی استفاده می شود که در این قسمت از مقاله به شرح طبقه بندی بازارهای سهام بر اساس دو معیار متفاوت می پردازیم. در تصویر زیر این دو معیار را به همراه توضیحات آن ها توضیح داده ایم.
صرافی نوع اول، صرافی است که فقط امکان خرید و فروش ارز به صورت نقدی و همچنین سکه های طلا و نقره را دارد و نمی تواند فعالیت های دیگری از جمله نقل و انتقال پول را انجام دهد.
با توجه به محدود بودن فعالیت این دسته از صرافی ها، تعداد سوابق حسابداری در سیستم بورس آنها کمتر از سایر صرافی ها است.
نوع دوم مبادله
نوع دوم صرافی، نوعی صرافی است که علاوه بر خرید و فروش ارز، طلا و نقره، فعالیت هایی مانند ارز را نیز تحت قوانین خاصی انجام می دهد.
نکات
این صرافی پرکاربردتر است و بر اساس میزان تراکنش ها، بزرگتر از صرافی های نوع اول است و محدودیتی در خرید و فروش پول ندارد. صرافی نوع دوم به دلیل تعداد زیاد تراکنش سوابق حسابداری زیادی دارد.
نوع بورس بر اساس محل معامله
ضمن بیان ضوابط صرافی ها به محل معاملات نیز اشاره کردیم و گفتیم که می توانیم صرافی ها را بر اساس مکان آنها دسته بندی کنیم. انواع صرافی بر اساس محل معامله شامل دو مورد زیر است:
تبادل آنلاین
تبادل حضوری
تبادل آنلاین
از نام روی آن میتوان فهمید که چگونه کار میکند. صرافی های آنلاین صرافی هایی هستند که برای خرید و فروش ارز نیازی به مراجعه حضوری به صرافی ندارید. درعوض، میتوانید به راحتی در هر زمان و هر مکان، ارز آنلاین بخرید و بفروشید.
تبادل شخص
نقطه مقابل آنلاین بودن، انجام آن به صورت فیزیکی و حضوری است و تبادل حضوری، صرافی است که برای معامله و خرید و فروش حضوری به دفتر مرکزی مراجعه می کنیم.
- ۰ ۰
- ۰ نظر