خواص شگفت‌انگيز چاي زنجبيل كه از آن‌ها بي‌خبر هستيد

۷۵ بازديد

زنجبيل مزاج گرم و خشك دارد و چاي ساخته شده از آن داراي سطوح بالايي از ويتامين C، اسيد‌هاي آمينه و عناصر كمياب مختلف ازجمله كلسيم، روي، سديم، فسفر، و بسياري عناصر مفيد ديگر است.

در واقع روغن‌هاي فرار و تركيبات تند و تيز موجود در  همان مواردي هستند كه خواص بي نظير آن را تشكيل مي‌دهند.

از مهم‌ترين خواص چاي زنجبيل مي‌توان به مواردي همچون كمك به كنترل سطح قند خون، كمك به از بين بردن استرس، كمك به بدن براي جذب مواد مغذي، كاهش درد معده، كاهش و كنترل سندرم مثانه تحريك پذير، كمك به كاهش وزن و كمك به بدن براي مبارزه با سلول‌هاي سرطاني اشاره كرد.

موارد ذكر شده تمام خاصيت‌هاي چاي زنجبيل نيست و كمك به بهبود هضم غذا، افزايش توليد شيره معده، محافظت در برابر آلزايمر، كمك به جلوگيري از التهاب راه‌هاي هوايي و تنفسي و بهبود التهابات، كاهش التهابات ناشي از آرتروز، كمك به از بين بردن درد‌هاي دوران قاعدگي در بانوان و از بين بردن استرس از فوايد بي نظير چاي زنجبيل محسوب مي‌شوند.

براي تهيه اين چاي به ۱ قاشق چايخوري ريشه زنجبيل رنده شده يا خرد شده، ۱ فنجان آب جوش، عسل و آبليمو احتياج داريد. ريشه زنجبيل را در فنجان يا ليوان قرار دهيد. آب جوش را اضافه كرده و اجازه دهيد به مدت ۵ تا ۱۰ دقيقه دم شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.